StudyTrack | Over ons

StudyTrack is een product van Acato, ontwerpbureau voor interactieve media. Acato heeft uitgebreide ervaring in het ontwerp en de technische ontwikkeling van internetapplicaties waarin de gebruiker centraal staat. Acato staat garant voor een uitstekend gebruiksgemak en goed functioneren van StudyTrack.

Acato is mede van huiswerkbegeleiding.nl, de toonaangevende website voor instituten, ouders en leerlingen die op zoek zijn naar informatie over huiswerkbegeleiding.

De inhoudelijke supervisie van StudyTrack is in handen van Olivier Zeestraten. Olivier geeft en organiseert al jarenlang huiswerkbegeleiding en aanverwante activiteiten. Zijn praktijkervaring en inhoudelijke kennis is mede inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van StudyTrack. Voor de doorontwikkeling van StudyTrack maken we ook gebruik van de feedback die wij ontvangen van onze vele gebruikers.

Getest in de praktijk

StudyTrack is uitvoerig getest in de praktijk op verschillende locaties van o.a. het Haags Studiepunt en het instituut Studiebegeleiding Wageningen. Aanvullingen en verbeteringen zijn dus tot stand gekomen op basis van dagelijks gebruik.